Pages

Friday, April 29, 2011

Tamrin Maahadi 2011

Maktab Mahmud Poko Sena 21 April - Berlangsungnya Tamrin Maahadi sesi 2011 yang diberi nama Khemah Ibadah selama 3 hari 2 malam . Program anjuran Badan Dakwah dan Kebajikan MMPS itu Alhamdulillah berjaya dilaksanakan dengan jayanya hasil usaha sama guru-guru, para pelajar tingkatan 5 dan sebahagian pelajar tingkatan 6 sebagai urusetia, dan yang bertindak sebagai fasilitator pula terdiri daripada pelajar pra U MMPS dan dibantu oleh bekas pelajar MMPS.

Peserta dalam program tersebut terdiri daripada pelajar tingkatan 1 hingga tingkatan 3 dan penyertaan para pelajar dalam program tersebut sangat memberansangkan. Antara aktiviti menarik yang diselit dalam program tersebut ialah 'explorace' , berqiamullail di dataran tapak perhimpunan secara berjemaah beserta solat subuh, ceramah dan sebagainya.

Majlis penutupan Khemah Ibadah tersebut dirasmikan oleh Pengetua Maktab Mahmud Pokok Sena iaitu Puan Zaiton binti Ismail .

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

About This Blog

Blog ini merupakan laman rasmi Buletin MMPS yang diletakkan di bawah seliaan Unit Penerangan Badan Pengawas dan Tatatertib MMPS 2010.
Segala cadangan saranan boleh email kepada buletinmmps@gmail.com

Dokumen Pengawas

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP